Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları ile karşınızdayız. iOS ve Android için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları içeriğimizin arasında; Adobe Photoshop Express, VSCO, PhotoSuite, PicsArt Photo Studio, Snapseed, LightX ve Afterlight yer alıyor.

En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları

Adobe Photoshop Express

Masaüstündeki kadar özellik sunmasa da, Android ve iOS için geliştirilen Adobe Photoshop Express uygulamalası, başarılı özellikler sunuyor. Standart fotoğraf biçimlendirme özelliklerini sunan Adobe Photoshop Express, çok sayıda efekte sahip
Hızlı ve kullanımı kolay Adobe Photoshop Express uygulaması ile, hızlıca fotoğraflarınızıdüzenleyebilir, daha sonra sosyal medyada paylaşabilir ya da akıllı telefon veya tabletinize kaydedebilirsiniz.

VSCO

Mobil fotoğrafçılık ile uğraşanların vazgeçilmez uygulamaları arasında yer alan VSCO, zengin filtre ve düzenleme seçenekleri ile dikkat çekiyor. RAW formatında fotoğraf da çekebilen VSCO, yıllık üyelik sistemi sayesinde sürekli yeni filtreleri kullanıcıları ile buluşturuyor.
Fotoğrafın yanında videolara da filtre ekleme özelliği bulunan VSCO, özellikle profesyonelfotoğraf çekenlerin favori uygulaması olacak.

Afterlight

VSCO’dan sonra en popüler olan Afterlightuygulaması, bünyesinde barındırdığı 75’ten fazla filtrelerin yanında doku özellikleri ile de dikkat çekiyor. Fotoğraflarınıza bambaşka bir görünüm kazandıran doku özelliğinin yanında üst seviye fotoğraf düzenleme araçları ile ön plana çıkıyor.

Snapseed

Google’ın bünyesinde yer alan Snapseed,Jpeg fotoğrafların yanında RAW formatındaki fotoğrafları da düzenleyebiliyor. İyileştirme, fırça, yapı, HDR, perspektif de dahil olmak üzere bünyesinde 29 adet araç ve filtreyi barındıran uygulama, temel düzenlemeler yapmak için ideal.

LightX

Fotoğraf düzenlemenin yanında sanatsal fotoğraflar oluşturma imkanı da sunan LightX, fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında ön plana çıkıyor. LightX ile arkaplanı kolayca silebilir ve fotoğraflarınızı bambaşka bir hale çevirebilirsiniz.

PhotoSuite

Başarılı fotoğraf düzenlemeuygulamalarından olan ve masaüstündeki Photoshop‘ta olduğu gibi katmanlar ile çalışabileceğiniz PhotoSuite, denemek isteyebileceğiniz fotoğraf düzenlemeuygulamalarından biri. Sadece Android için kullanılabilen uygulamanın iOS‘e de gelebileceği söyleniyor.
En iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları

Picsart

Yine en popüler ve başarılı fotoğraf düzenleme uygulamalarından olan Picsart, içerisindeki onlarca efekt ve filtre ile çok başarılı sonuçlar veriyor. Picsart, kullanım kolaylığı ve zengin düzenleme araçları ile başarısını gösteriyor.
Picsart

Autodesk Pixlr

Kullanımı kolay fotoğraf düzenlemeuygulamalarından biri olan Autodesk Pixlr, yine başarılı efektler ile dikkat çekiyor. Başarılı kolajlar oluşturabileceğiniz, resimler üzerine çok sayıda font seçeneği ile başarılı fotoğraflar ortaya çıkarabileceğiniz uygulama ile, sonradan odaklama da yapabilirsiniz.
Autodesk Pixlr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]