Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Çoğumuz merak ettiği sitelere üye olup e-posta gelen kutumuzun spam maillerle dolup taşması durumuyla karşı karşıya kalmışızdır. Ben de yakın zamanda bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım ve bu konuyla ilgili araştırma yaptım ve araştırmalarım sonuç verdi.

Geçici (Temp) mail dediğimiz bir sistem ile geçici bir eposta adresi oluşturabiliyorsunuz.bu adresler geçerlidir ve ayrıca bir gelen kutusu bile mevcut. Bu sayede siteden gelen doğrulama kodunu, aktivasyon kodunu vs. alabiliyoruz.

Şimdi gelelim bu işlemin nasıl yapılacağına. Bu işlemi yapabilmek için kullanabileceğimiz servis sayısı çok fazla. Hepsinden bahsedemeyeceğim fakat en stabil çalışanını seçtim ve onun hakkında bilgi vereceğim.

Masaüstü kullanan arkadaşlar arama motoruna ''temp mail" yazıp herhangi bir servise girmeleri yeterlidir kullanması gayet basit

Gelgelelim mobile. Android üzerinden anlatacağım. Öncelikle telefonumuza Temp Mail adlı uygulamayı indiriyoruz


Uygulamayı indirdikten sonra uygulamaya girelim. Karşımıza rastgele bir mail adresi çıkacaktır. Dilerseniz "change" tuşuna basarak değiştirebilirsiniz.


 Alttaki yuvarlak posta butonuna basarak gelen kutunuza bakabilirsiniz. Siz change düğmesine basmadığınız sürece, uygulamayı kapatıp açsanız bile e posta gitmiyor ve istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz. Uygulamanın güzel yanı da bu :)


Evet arkadaşlar umarım yardımcı olabilmişimdir. Olumlu olumsuz bütün görüşlerinizi yorum kısmına bekliyorum. Bahsetmemi, araştırmamı istediğiniz bir konu varsa belirtmekten kaçınmayın.
İyi günler dilerim.



2 yorum:

  1. Eline sağlık. Sayende fake mail sahibi olduk

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuz bizim için değerlidir. Teşekkür ederiz <3

    YanıtlaSil

Bottom Ad [Post Page]