Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Geçtiğimiz yıl Mart ayında çıkan ve özellikle sonbahar aylarından sonra adeta şahlanmaya başlayan Playerunknown's Battlegrounds, kısa adı ile PUBG, Steam'de en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Buna rağmen PUBG'nin oyuncu sayısında inanılmaz bir düşüş yaşandığını da gözlüyoruz. Özellikle rakiplerinin çok daha fazla oyuncu çekmesi PUBG'nin de düşüşe geçmesine sebep olmuş durumda.

PUBG'nin oyuncu sayısı düşüyor

Tabi oyuncu sayısındaki düşüşün en büyük sebeplerinden birisi de oyunda bir türlü çözülemeyen problemler. Sık sık güncelleme almasına rağmen çok büyük yeniliklere sahip olmayan oyunun ülkemizdeki oyuncular için büyük bir kota problemi olduğunu da söylememiz gerekiyor. 
Oyunun global anlamda oyuncu sayısına baktığımızda ise özellikle Ocak ayından sonra büyük bir düşüş yaşandığını görüyoruz. Neredeyse %50 oranında bir oyuncu kaybı yaşayan PUBG, Ocak ayında ortalama 3.236.027 oyuncu sayısına sahipken, an itibari ile ortalama olarak 1.5 milyon oyuncu sayısına kadar gerilemiş durumda. İşin bir diğer ilginç yönü ise oyuncu sayısının düşmeye devam etmesi. Düşüş grafiğine baktığımızda dalgalanmalar görsek de ivmenin aşağı doğru gittiği gözükmekte. Siz ne düşünüyorsunuz, bu düşüş devam eder mi sizce?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]